Ons afhaalmenu bestaat uit gerechten die in voorbereiding helemaal af zijn.
Bij elk gerecht komt een handleiding waarin eenvoudig wordt uitgelegd hoe het gerecht verder klaargemaakt en eventueel opgewarmd moet worden. De manier van opwarmen is afhankelijk van het gerecht dat je kiest.Dit zou au bain marie of in de oven kunnen zijn.
Avocado - Doperwt - Komkommer -Yoghurt
Ei - Gerookte paprika - Krokante buikspek
Sjalot - Ui - Geitenkaaskaviaar
Appelcompote - Brioche
Gamba - Kruidenolie
Aubergine - Bosui - Truffeldressing - Parmezaan
Bavette - Mosterdjus - Aardappel - Ui - Pompoen
Bavette - Eendenlever - Mosterdjus - Aardappel - Ui - Pompoen
Hete bliksem - Schaaldierensaus - Spruiten fondant
Aardpeer - Beukezwam - Gerookte amandel - Gebrande botersaus - Kruiden
Panna cotta yuzu - Mango - Browniecrunch - Yoghurt Pimentijs - Merengue
Kaneelijs - Appelcrème - Zwartethee butterscotch
5 verschillende soorten kaas - Bijpassend garnituur
De bestellingen zijn alleen af te halen op vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 17:00.
Bestellingen voor dezelfde dag kunnen alleen telefonisch in overleg worden gedaan.
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Zoet nagerecht
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Zoet nagerecht
Dit is een meerprijs en wordt extra berekend op de prijs van het normale menu
Dit is een meerprijs en wordt extra berekend op de prijs van het normale menu
5 verschillende soorten kaas - Bijpassend garnituur
Dit is een meerprijs en wordt extra berekend op de prijs van het normale menu
Een bitterkoekje met daarop een luchtige crème van amaretto afgewerkt met drie verschillende toppings: witte chocolade, caramel en pure chocolade.
Een bitterkoekje met daarop een luchtige crème van amaretto afgewerkt met drie verschillende toppings: witte chocolade, caramel en pure chocolade.
Een bitterkoekje met daarop een luchtige crème van amaretto afgewerkt met drie verschillende toppings: witte chocolade, caramel en pure chocolade.
Een bitterkoekje met daarop een luchtige crème van amaretto afgewerkt met drie verschillende toppings: witte chocolade, caramel en pure chocolade.
Een bitterkoekje met daarop een luchtige crème van amaretto afgewerkt met drie verschillende toppings: witte chocolade, caramel en pure chocolade.
Chef's choice, iedere twee weken een andere smaak.
Chef's choice, iedere twee weken een andere smaak.
Chef's choice, iedere twee weken een andere smaak.
Chef's choice, iedere twee weken een andere smaak.
Chef's choice, iedere twee weken een andere smaak.
Pinot Noir
Macabeo, Parellada & Xarel.lo
Gascogne, Frankrijk
Languedoc, Frankrijk
Stellenbosch, Zuid-Afrika
Castilla-La Mancha, Spanje
Languedoc, Frankrijk
Alsace, Frankrijk
Toscane, Italië
Alsace, Frankrijk
Vinho Verde, Portugal
Loire, Frankrijk
Tulbagh, Zuid-Afrika
Loire, Frankrijk
Bourgogne, Frankrijk
Victoria, Australië
Gascogne, Frankrijk
Puglia, Italië
Aragon, Spanje
Veneto, Italië
Abruzzo , Italië
Veneto, Italië
Tulbagh, Zuid-Afrika
El Terrerazo, Spanje
Romagna, Italië
McLaren Vale, Australië
Bordeaux, Frankrijk
Languedoc, Frankrijk
Toscane, Italië
Gesloten
17:30
17:30
17:30
17:30
17:30
Gesloten
Markt 17
9401 GT Assen
bijjaap@gastrobarassen.nl
(0592) 33 19 50
© 2020 Bij Jaap
Webdesign bij Newz Marketing en Media